Stay care solutions by Mustel

DOBRODOŠLI U SVIJET PRILIKA

Jeste li vlasnik apartmana ili kuće za odmor u Pakoštanima ili okolici?

Tražite li pouzdanog partnera koji će se brinuti o vašem smještaju s ljubavlju i pažnjom?

Onda ste na pravom mjestu!

 

Mustel Travel - vaša vrata u svijet profesionalnog upravljanja apartmanima

 

Specijalizirani smo za:

- oglašavanje smještaja
- vođenje rezervacija
- prijem gostiju i brigu o njihovim potrebama tijekom boravka
- organizaciju čišćenja i pranja posteljine

. mustel travel . mustel travel

Kontaktirajte nas

info@mustel.hr
Što nudimo:

Oglašavanje apartmana

Prijem gostiju i dostupnost 24/7

Organizacija čišćenja

. mustel travel . mustel travel
OGLAŠAVANJE APARTMANA

Koristimo najnovije marketinške strategije kako bi vaš smještaj bio vidljiv na pravim mjestima, privlačeći goste iz cijelog svijeta

Prepustite nam brigu o rezervacijama, jer uz našu efikasnu administraciju, vaši gosti će dobiti besprijekoran servis, a vi ćete imati puno manje brige

Kontaktirajte nas

info@mustel.hr
Prijem gostiju i dostupnost 24/7

Naš tim je uvijek tu za vaše goste, bez obzira na vrijeme i situaciju. Neka vaši gosti uživaju u bezbrižnom odmoru uz našu podršku

Kontaktirajte nas

info@mustel.hr
. mustel travel . mustel travel
. mustel travel . mustel travel
ORGANIZACIJA ČIŠĆENJA

Vaš smještaj bit će uvijek besprijekorno čist i spremno dočekati nove goste. Naši profesionalni timovi brinu se o svakom detalju

Kontaktirajte nas

info@mustel.hr

Popularna pitanja

Naša agencija je savršen izbor za sve koji nemaju vremena za administrativne zadatke poput vođenja profila na različitim oglašivačkim platformama, upravljanja cijenama i komunikacije s gostima, organizacije čišćenja i prijema gostiju. Vlasnici smještaja koji nisu prisutni na lokaciji koju iznajmljuju mogu se osjećati olakšano jer mi preuzimamo sve njihove brige.

Suradnjom s nama, osiguravate sebi prisutnost na svim relevantnim prodajnim kanalima, što vam omogućava maksimalnu popunjenost smještajnih kapaciteta. Mustel Travel nije samo još jedan kanal, mi smo sve u jednom!

Naša agencija naplaćuje proviziju u prosjeku od 10%. Ova provizija je dio ukupne prodajne cijene vašeg objekta, koja se temelji na 30%. Ta cifra obuhvaća našu naknadu iproviziju svih partnera na kojima će se objekat oglašavati. Provizija se obračunava po ostvarenoj rezervaciji.

Visina naknade za čišćenje varira ovisno o tipu i veličini objekta. Utvrđujemo iznos naknade na temelju priloženih fotografija objekta ili nakon posjeta istom.

Usluga prijema gostiju uključuje doček gostiju na lokaciji vašeg smještaja, pružanje informacija o pravilima smještaja i okolici, dostupnost za dodatne informacije tijekom njihovog boravka, prijavu gostiju u sustav e-Visitor, odjavu gostiju te pregled smještaja nakon odjave.

Naknada za uslugu prijema gostiju se određuje prema lokaciji objekta i dodatnim uslugama koje odaberete.

Vaš objekt biti će promoviran na širokoj mreži stranih portala i agencija, a domaćini koji sarađuju s nama oslobođeni su plaćanja PDV-a na proviziju. To nije slučaj kada samostalno ili putem upravitelja kanala oglašavate direktno. Mustel Travel, kao domaća agencija iz Hrvatske, preuzima PDV obavezu, pa iznajmljivači nisu dužni tražiti PDV identifikacijski broj

Surađivanje između domaćina (iznajmljivača) i agencije podrazumijeva sklapanje ugovora koji nije ograničen vremenski, što znači da agencija nema određeni broj godina koji vas obavezuje na suradnju. U slučaju da nakon sklopljene suradnje ili potpisanog ugovora želite prekinuti istu, jedini zahtjev je da se poštuju unaprijed dogovorene rezervacije u vašem objektu.

  • Posjedovanje Rješenja o kategorizaciji svih smještajnih jedinica koje želite uvrstiti u našu ponudu, objekt završen u cijelosti te zadovoljavanje osnovnih kriterija opremljenosti. 
  • S obzirom da agencija prodaje smještajne kapacitete bez prethodne provjere raspoloživosti, rad na upit nije moguć. Jedan od najbitnijih uvjeta je redovito ažuriranje kalendara rezervacija kako ne bi došlo do overbooking-a, odnosno preklapanja rezervacija.
Naravno da možete. Važno je na vrijeme javiti vlastite rezervacije kako ne bi došlo do preklapanja rezervacija.