BRODSKI IZLET NACIONALNI PARK
Kornati &Telašćica
S POLASKOM IZ PAKOŠTANA

09:00-17:30/18:00

Osobe (max): 90

Kornati - Telašćica

Ukoliko želite istražiti najveći biser našeg područja, izlet brodom na Kornate iz Pakoštana je pravi izbor za vas!

+ mogućnost polaska iz Draga!

Vodimo vas na nezaboravno putovanje do najrazvedenijeg dijela Sredozemlja, Nacionalnog parka Kornati, koji obuhvaća 150 otoka, otočića i hridi na 320 km2, od kojih je većina na zaštićenom području.

Ovaj cjelodnevni izlet uključuje dvije stanke za kupanje i slobodno vrijeme kako biste maksimalno uživali u ljepotama Kornatskog arhipelaga. Polazak je iz Pakoštana, a plovidba traje oko 2,5 sata do Kornata. Tokom vožnje, proći ćemo južnom stranom otoka Pašman, uz otok Žižanj i uzgajališta ribe, te pokraj otoka Žuta.

Prva stanka je na otočiću Katina, gdje ćete imati priliku uživati u organiziranom ručku na terasi u mirnom okruženju Kornatskog arhipelaga, kao i slobodno vrijeme za kupanje. Nakon toga, putujemo prema Parku Prirode Telašćica, gdje ćemo pristati u najvećoj uvali Jadrana. Ovdje ćete imati drugu stanku za slobodno vrijeme, kupanje u Slanom jezeru ili osvježenje u moru, te šetnju do vidikovca s prekrasnim pogledom.

Očekivani povratak u Pakoštane je oko 17:30 sati.

U sezoni su polasci svakodnevni, stoga je važno rezervirati svoja mjesta na vrijeme!                                      Ispunite kontakt obrazac sa svojim podacima, navedite datume koji vam odgovaraju za ovaj izlet, ukupan broj osoba i dob djece. Naš tim će vam se brzo javiti s informacijom o slobodnim terminima!

Vrijeme polaska

09:00 h

Vrijeme povratka

17:30/18:00 h

Mjesto polaska

Pakoštane

Cijena
  • Odrasli i djeca od 12 god: 60€

  • Djeca od 6 - 11 godina: 30€

  • Djeca do 5 godina: GRATIS

U cijenu uključeno
  • Brodski prijevoz sa posadom (2 stanke)

  • Piće dobrodošlice u jutarnjim satima

  • Sendvič u jutarnjim satima (pecivo, salama, sir)

  • Piće na brodu tijekom izleta (sok, voda)

  • Ručak -grill: meso i skuša iz uzgoja, sezonska salata, kruh, stolno vino

  • Ulaznica za Park

*Preporučujemo da sa sobom ponesete zaštitu od sunca, odgovarajuću garderobu za dan na moru, kao i dodatni dugi rukav za slučaj vjetrovitijeg vremena. Ukoliko planirate istraživati kopno tijekom glavne stanke, preporučuje se nošenje odgovarajuće zatvorene sportske obuće.

Napomena: Agencija zadržava pravo otkaza izleta radi loših vremenskih uvjeta, te u slučaju da nije prijavljen dovoljan broj sudionika (35 odraslih osoba). U navedenim slučajevima Gost prema želji može odabrati sljedeći raspoloživ datum ili potpuni povrat uplaćenog iznosa.

Pružamo najbolja odredišta posebno za vas. Rezervirajte sada i uživajte!

Kontaktirajte nas

info@mustel.hr
Galerija