potraga za
dupinima

09:00-13:00

Osobe (max): 15

Vrgada/Murter

 

Pridružite nam se na poludnevnom izletu s jednosatnim stajanjem za kupanje na otoku Vrgada ili Murter!

Izlet uključuje uključuje vožnju brodom kroz Pašmanski kanal uz razgledavanje otoka i otočića u blizini Biograda i Pakoštana. Ruta uključuje vožnju oko ribogojilišta, gdje se često mogu vidjeti dupini (otoci Pašman i Vrgada), s jednim zaustavljanjem od cca 1h za kupanje i slobodno vrijeme.

U sezoni su polasci svakodnevni, stoga je važno rezervirati svoja mjesta na vrijeme!                                      Ispunite kontakt obrazac sa svojim podacima, navedite datume koji vam odgovaraju za ovaj izlet, ukupan broj osoba i dob djece. Naš tim će vam se brzo javiti s informacijom o slobodnim terminima!

Vrijeme polaska

09:00

Vrijeme povratka

13:00

Mjesto polaska

Pakoštane/Biograd

Cijena
  • Odrasli i djeca od 12 god: 30€

  • Djeca od 3 - 11 godina: 20€

  • Djeca do 3 godine: GRATIS

U cijenu uključeno
  • Brodski prijevoz sa posadom (1 stanka)

  • Piće na brodu tijekom izleta (sok, voda)

*Preporučujemo da sa sobom ponesete zaštitu od sunca, odgovarajuću garderobu za dan na moru, kao i dodatni dugi rukav za slučaj vjetrovitijeg vremena. Ukoliko planirate istraživati kopno tijekom glavne stanke, preporučuje se nošenje odgovarajuće zatvorene sportske obuće.

Napomena: Agencija zadržava pravo otkaza izleta radi loših vremenskih uvjeta, te u slučaju da nije prijavljen dovoljan broj sudionika (10 odraslih osoba). U navedenim slučajevima Gost prema želji može odabrati sljedeći raspoloživ datum ili potpuni povrat uplaćenog iznosa.

Pružamo najbolja odredišta posebno za vas. Rezervirajte sada i uživajte!

Kontaktirajte nas

info@mustel.hr
Galerija